Over ons

Persoonlijk, flexibel en onafhankelijk

Slager zijn is geen gewoon beroep. Een slagerij uitbaten heeft zijn typische problemen. Daarom is ook slagers verzekeren een job apart. Een job die Ronny Walraven en zijn collega van KAB Verzekeringen als geen ander kennen.

KAB Verzekeringen is opgericht vanuit de Antwerpse Beenhouwersbond en is er nog steeds mee verweven. Dat slagerijen de voornaamste doelgroep uitmaken spreekt dus voor zich. Ronny kent de specifieke machines, schades en pijnpunten van de slagerij en weet er steevast een geschikte polis op maat voor te vinden bij de diverse maatschappijen waar hij mee samenwerkt.

“Onze klanten hebben een nummer, maar we gebruiken het niet”. KAB Verzekeringen kent al zijn klanten bij de voornaam en is 24/7 voor hen bereikbaar. Dus ook buiten de openingsuren en in het weekend: niet via een call center maar via de gsm van Ronny, 0475 35 08 54.

KAB Verzekeringen maakte van slagerijen zijn specialiteit, maar werkt ook voor andere klanten. Aan particulieren, zelfstandigen en kleine vennootschappen biedt hij het volledige gamma aan verzekeringen aan. Steeds met dezelfde persoonlijke, flexibele en onafhankelijke service.

 


Onze partners